Ahat Köyü Derneği Web Sitesi Açıldı

Yaklaşık 1 ay önce Kurulan Ahat Köyü Derneği Kurucu Başkanı olarak göreve başlayan İsmail Peker başkanlığındaki yeni yönetimin ilk faaliyeti derneğin resmi web sitesini açmak oldu.\r\n\r\nDernek için bir İnternet sitesi kurulmasının önemli bir hizmet olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı İsmail Peker, bu alandaki eksikliği gidermiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını, Ahat Köyü dernek faaliyetlerini ahatdernegi.banaz.net adresinden takip edebileceklerini söyledi.\r\n\r\nAhat Köyünden ve Derneğimizden haberlerin yer aldığı sitede özellikle foto galeri bölümünde nostalji fotoğraflara önem verdiklerini belirten İsmail Peker, “Tüm hemşerilerimizden ellerinde olan nostalji fotoğrafları bizimle paylaşmalarını bekliyorum. Derneğimizin web sayfasına tüm hemşerilerimizin gereken ilgi ve alakanın gösterilmesini ümit ediyorum.” dedi.\r\n\r\nSite sayesinde dünyanın dört bir yanındaki Ahat Köylüler birbirinden ve Köyümüzden haberdar olabileceğini söyleyen İsmail Peker, “Böylece hemşerilerimiz arasındaki birlik ve beraberlik duygusunun gelişmesine katkıda bulunacağız. Ayrıca Köyümüzde ve Derneğimizde yaşanan gelişmeleri de tüm dünyadaki hemşerilerimiz kısa bir süre içinde öğrenebilecek. Hemşerilerimizin derneğimizin ve sitemizin gelişmesine katkı vereceklerine inancım sonsuzdur” diye konuştu.